Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért baj, hogy nincs nagy...

Miért baj, hogy nincs nagy baráti társaságom?

Figyelt kérdés
A volt terapeutám mindig erre helyezte a hangsúlyt, miközben a férjemmel legjobb barátok is vagyunk, ő se igényli az állandó összejárkálást. Mindkettőnknek van két haverja, akivel néha-néha találkozunk és ennyi. A munkahely és közben járok egy képzésre, az bőven elegendő szociális interakció. Ezt nem tudta felfogni, mindenáron azt akarta, hogy ismerkedjek új emberekkel és legyen nagy baráti társaságom, mert hogy ez nem normális, kötődési problémákra utal. Nem érzem ezt, csak ennyi elég nekem és jól vagyok ezen a téren. Szerintetek is bolond vagyok vagy elfogadható így? Ti hogy vagytok ezzel a témával kapcsolatban?
2022. márc. 22. 18:10
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként bipoláris vagyok, néha jobban esik az, hogy többet találkozgatok, néha nem, de megtehetem.
2022. márc. 22. 18:12
 2/3 anonim ***** válasza:
66%

a terapeutád kezelésre szorul, mondhatni kerüld nagy ívben...egyébként miért jársz terapeutához? az ilyen jólfizető tétova emberekből élnek.

A létező legjobb társaság az egyedüllét...barát elég veszélyes, mondhatni vékony jég..volt akiről tíz-húsz év múlva derült ki, hogy meglopott, vagy a feleségemre hajtott..

...sőt volt olyan régi barát, aki megtudta mennyi a fizetésem, azóta nem köszön, nem beszélünk.

Teljesen nosrmális, hogy nincs barátod. Egy vékony jéggel kevesebb...a terapeuta meg pénzleső.

2022. márc. 22. 18:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is bipoláris vagyok. Barátaim főleg online vannak és nem is magyarok. Ha úgy érzed magad jól, hogy nem akarsz új emberekkel megismerkedni, akkor az nem gond. Azt kellene megértened férjednek, hogy te jól érzed magdag így és akkor az neki is jó.
2022. márc. 22. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!