Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki lesz a barátom?

Valaki lesz a barátom?

Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 21:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8 :)
2010. nov. 5. 17:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem sincs barátom.

A barát az, akinek mindent elmondhatsz. De az ismeretségi körömre (és szerintem ez általános) igaz a tipikus rendőri szöveg: "bármit amit mond, felhasználható maga ellen..." és fel is fogják ha valami, akár csak egy apróság miatt is megorrolnak rám. Ezért nem lehet semmi lényegeset elmondani nekik. De nem csak nekik, közeli hozzátartozóimnak se.

Tudom, ez egy kicsit paranoid szemlélet mód, de a kellemetlen tapasztalatok szülték.

Más fordítva viszont nem igaz, mert én meghallgatom a gondjaikat, próbálok segíteni és nem mondom vissza másnak. Tehát mondhatjuk, hogy én vagyok barátja másoknak de nekem nincsenek barátaim.

2010. nov. 5. 17:55
 13/15 A kérdező kommentje:
ismerős helyzet :)
2010. nov. 5. 20:58
 14/15 anonim válasza:
17:55 dettó ugyan ez a helyzet. Mindenkinek a barátja azzal, hogy segíttek, tanácsot adok, megvigasztalom vagy meghallgatom a titkait. Csak az a baj, hogy engem nem hallgat meg senki. :( 17/L
2010. nov. 7. 13:09
 15/15 A kérdező kommentje:
pár hónap csúszással de én szívesen meghallgatnálak bármikor :)
2011. máj. 23. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!