Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az, hogy sokszor...

Miért van az, hogy sokszor azt érzem, hogy semmi bajom nincs, aztán hirtelen rosszul leszek?

Figyelt kérdés
Na bővebben, úgy érzem, hogy túlreagálom a dolgokat. Vagy egy traumám, ami beszokott villanni, van mikor egyszer rosszabbul, jobban vagyok. Van mikor nem alszom miatta hónapokig. De ha nem kerül elém a téma, akkor azt érzem, hogy túlreagálom a dolgokat, mikor mindenkinek nagyobb baja van az enyémnél.

2022. márc. 21. 19:10
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
Túlreagálod, leírtad.
2022. márc. 21. 19:32
 2/8 A kérdező kommentje:

Amúgy molesztáltak, attól van ez.

Szóval mi az oka, hogy nem mindig vagyok rosszul?

2022. márc. 22. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Hát, hogy nem molesztálnak.
2022. márc. 23. 11:55
 4/8 A kérdező kommentje:
3, Tessék?
2022. márc. 23. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha molesztálnak vagy jó neked vagy nem.
2022. márc. 23. 12:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Persze, hogy nem jó. Leírtam, hogy nagyon sokszor nem tudok aludni és az események is előttem vannak. Főleg akkor mikor az egész történt.

De nem mindig és akkor érzem azt, hogy mindent túlreagálok, pedig amikor rosszul vagyok, akkor tényleg rosszul vagyok.

2022. márc. 23. 12:44
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Akkor mi a gond?
2022. márc. 23. 18:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindig minden hullámzó, sosem állandó.

Fordulj pszichológushoz.

2022. márc. 24. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!