Aki tud anorexiás oldalt ami létezik és lehet beszélgetni ott az légyszi mondja meg?
Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 14:59
11/11 anonim válasza:
10-es, köszönöm szépen a választ!
és a lepontozást, akitől kaptam..
azért kérdeztem, mert tumblr-ön láttam oldalakat, ahol ezt írogatták egymás posztjai alá. Ismételten elmondom, hogy nem bántani akartam senkit, nekem is van mentális problémám, én is tudom hogy ez nem hiszti, vagy azért csináljuk hogy feltűnést keltsünk. Voltam rehabon meg pszichiátrián többször, én is sokszor megéltem hogy a saját úgymond betegtársaim kinéztek, mert nem értették az én bajomat és kíváncsiak sem voltak arra, hogy mit miért csinálok. Pont ezért kérdeztem itt, mert én nem akarok olyan lenni mint ők. Úgyhogy köszi mégegyszer:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!