Nem. Rengeteg válasz érkezett. Csak mikor 1 nap 20-an megkérdezik ugyanazt (magas a pulzus infarktust kapok mindjárt, szédülök és tuti agydaganatom van) ahelyett hogy a keresőt használnák, az fárasztó.
2022. márc. 13. 08:23
3/7 anonim válasza:
Egy jó ideje már minden kategóriában tapasztalható a válaszadók számának jelentős esése. (szerintem).
2022. márc. 13. 08:44
4/7 anonim válasza:
Mert ugye nem mindenki ért ehez az érzékeny témához. Legtöbbször az a megoldás hogy fogod magad és pszichológus.
Elég rossz jelentést bír ez a szó a köznépnek, pedig semmi kivetnivaló nincs benne.
A legtöbb iskolában lehet kérni iskola pszichológust ingyen, és szerintem az a pár ezer forint megéri egy felnőttnek is.
Egy embert se ismerek aki megbánta hogy elment.
De az e fajta váloszok hogy "el kéne menni pszichológushoz" általában le vannak pontozva.
2022. márc. 13. 12:12
5/7 anonim válasza:
Szerintem azok válaszolnak akik érintettek a témában. A menj el pszichológushoz válaszolók nem azok.
2022. márc. 13. 14:05
6/7 anonim válasza:
Egy komoly lelki problémával küzdőnek nem lehet mást mondani (pláne ismeretlenül), minthogy menjen pszichológushoz.
Sok kérdés van, ahol többszáz tanácsadó, segítőkész válasz után sem tett semmit az illető (például nem mozdult ki a lakásból és továbbra is ugyanazt a problémát hangoztatta), de nemcsak ilyen jellegű kérdések vannak. A lelki problémák megoldása (ha egyedül nem megy és mások se tudnak segíteni tanácsokkal) szakembert igényel, olyan szakembert, akinek ez a szakmája. Személyesen tud segíteni.
2022. márc. 13. 14:09
7/7 anonim válasza:
Szerintem azért mert ez egy hozzá nem értőnek teljesen megfoghatatlan téma. Ha fizikai fájdalmaid vannak lehet mondjuk 5-10 variáció átlagosan hogy mi lehet a problémád.Egy mentális betegség más,ott ahány ember annyi féle variáció lehet,egyszerűen nem tudod mi váltotta ki ezt az állapotot egy másik embernél,szóval tanácsot is szinte lehetetlen adni neki ha nem vagy szakember.Meg hát azt sem szabad elfelejteni hogy a gyakorira az emberek x százaléka csak trollkodni jár,egy mentális egészség téma gondolom sok nekik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!