Nagyon megizzadok az irodában a stressztől. Mit tehetnék ellene?
Attól tartok a gondolatokat magadnak kell megtanulni kezelni. Viszont addig is van egy mentőöv, én solutio antisudorica ecsetelőt használok, patikában lehet kapni, ez erősen csökkenti az izzadást (rendszeres alkalmazásnál), cserébe baromira szárítja a bőrt és viszket miatta, nekem legalább is.
De ez csak tüneti kezelés...
Szia!
Én tini koromban voltam nagyon izzadós, konkrétan egy helyben izzadtam, elég ciki volt hogy télen -15fokban is nekem melegem volt és izzadtam.
Mi volt a megoldás?
Solutio Antisudorica gyogyszertárban kaphato lötty, vattára felvittem bekentem vele a honaljam lefekvés elott, illetve reggel neha furdes után
konkrétan ezekután, nem h picit de egyatalan nem izzadtam, nullat semmit
Ezt egy ido utan elhagytam es rajottem h attol izzadtam mert izgultam h izzadok szoval ilyen ordogi kor lett.
Manapsag halistennek felnottkent annyit izzadok amennyit normalis.
Hidd el nem te vagy az egyeduli akinek ilyen problémai vannak, viszont hidd el ha dolgozol rajta, elfog mulni + az antisudorica is segiteni fog!
En egyebkent stiftet is valtottam anno és vegul a Dove stift mellett dontottem a korabban hasznalt nem jott be.
Egyebkenr en csak akkor izzadtam ha nem poloban voltam.
Jah meg valami, az antisudorica nagyon csíp, szétmarta a honaljam kb véresre olyan vörös volt, és égetett mint az állat mert alkoholos asszem!
Szoval fajdalmaa volt a hasznalata de segitett!
Sztem amugy nem egeszseges a cucc de en ugy voltam vele h muszaj h vmi segitsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!