Hogy tudnék megbocsájtani magamnak, amiért fogdosás áldozata lettem és a sokk miatt nem reagáltam rá semmit?
Szórakozóhelyen történt, egy ismerős által, akivel együtt dolgoztunk. Sajnos azóta kiderült hogy én pánikhelyzetben disszociálok és nem tudok reagálni.
Ez a “férfi” odajött hozzám, megfogta a fenekem, hátulról megölelt, magához húzott és fogdosott… én ebből szinte alig emlékszem valamire, egy barátnőm mentett meg és vitt el onnan. Mikor másnap felfogtam hogy mi történt, sokkban voltam és nem éreztem semmit. Ez már 2 évvel ezelőtt volt, most rossz állapotban vagyok és jön vissza minden ptsd formájában.
Most már tudom hogy emiatt fel is jelentettem volna és lehetett volna belőle rendőrségi ugy, de en akkor sajnos nem tettem semmit, szégyelltem is valószínűleg, plane mivel egy volt a munkahelyünk, most meg ugye már késő fejletlenteni így 2 év után….
Dührohamaim vannak, gyolulom es annyira jo bosszu lett volna ha feljelentem, de sajnos mar nincs rá esély. Hogy engedjem ezt el?
Jajj kisanyám ha tudnád hányszor vertek a seggemre vagy nyúltak alám Pesten…Nem itt sírna a szád.
Ja, arról már nem is beszélve, hányszor értek hozzám egy bulihelyen. :D
Akaratod ellenére…szóval azért, mert te elmentél egy BULIHELYRE, ahol akármikor megtörténhet ez, ráadásul ilyen tipusú mentális betegséggel, legyen már a férfi a hibás. xD
Akaratod ellenére hozzád nyúlt…életem, ha magadnál voltál, nem voltál részeg és NEM szóltál, hogy állj, ne, akkor ne hibáztasd a másik felet!
Hanem fordulj pszichológushoz.
Te nem áldozat vagy, nem áldozathibáztatok, hanem egyszerűen csak mentális beteg vagy. Ezt kellene tudatosítanod magadban. Hogy attól mert a 80 éves szomszéd bácsi a derekadra teszi a kezét még nem kell feljelenteni.
17
Gondolom az apja molesztálta kiskorában. Vagy az anyja arra tanította, hogy házasságig szűznek kell maradnia.
Ezekben nem a kérdező a hibás, okos dolog lenne pszichológushoz fordulnia.
17, de az természetesen nagyon oké, ha állatok nőket fogdosnak, bedrogoznak akaratuk ellenére. Szobrot nem állítasz nekik?
A 15osnek meg nem mondom hogy mit kívánok mert tiltanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!