Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha gyerek korban egy fiút...

Ha gyerek korban egy fiút sokat piszkálják a lányok felnőt korban kialakulhat nőktől való félelem ?

Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 15:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyedül próbálod megtalálni a (múltbéli) okát a nőktől való félelmednek?
2022. márc. 2. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges
2022. márc. 2. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen
2022. márc. 3. 16:33
 4/5 anonim válasza:

Saját tapasztalatból mondom, hogy igen.

Azután persze ki lehet nőni nehézkesen. Kiírtani teljesen ezt az érzést nem lehet, de enyhíteni olyan mértékben, hogy az ne legyen zavaró, azt lehet.

Velem ez úgy volt, hogy általános 6.-7.-8. osztályában mindig zaklatott 2-5 lány, attól függött épp, hogy milyen kedvük volt... Már az elején is féltem egyébként.. iskolába menni még mertem, de 8. osztály 2. félévében volt, hogy gyomorgörccsel mentem el...

Majd jött a nyár, megörültem, hogy nincs suli, tehát azok a lányok sincsenek, akik zaklattak.

És képzeld el... jött a feketeleves:DD Lány osztályba kerültem (32 lány 3 fiú) és azt hittem, hogy ott helyben van az én végzetem:DD De idővel, ahogy kedvesek is voltak velem, nem erőszakoskodtak, pozitívan álltak hozzám és érdeklődtek utánam, úgy fokozatosan feloldódott bennem ez a félelem. Nem teljesen, de már tűrhető.

Pszichológus segítsége nem kellett hozzá.

Saját élmény, saját tapasztalat volt. Ha kérdésed van, akkor szívesen megválaszolom:)

2022. márc. 4. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Leírom, nekem mitől alakult ki. Kiskoromban, 5-6 éves lehettem, rányitottam a szüleimre szex közben. Tökéletesen láttam mit csinálnak. Négy emeletes tömbház harmadik emeletén laktunk. A negyedik emeleten lakott egy nálam pár hónappal fiatalabb kislány. Jártunk egymáshoz játszani. Egyik nap, mikor a kislány nálunk volt, egyszer csak támadt egy hülye ötletem, és kivettem a kis kukimat, és megmutattam neki. Tudtam, hogy ez felnőttes dolog, és menő akartam lenni. Ő beijedt, hazaszaladt és elmondta otthon. A kislány nagyapja egy késsel jött le hozzánk, majd azzal fenyegetett, hogy ha mégegyszer előfordul, levágja a kukimat. Mindig is féltem az intimitástól, és a romantikus közeledéstől a lányok felé. Ha egy lány közelített felém ily módon, hárítottam. Puszta barátkozással nem volt amúgy gondom. 31 évesen szűz vagyok, soha nem volt párkapcsolatom, kivéve egy 2 hetes valamit 18 évesen, akkor is részegen volt csak bátorságom beszélgetni a lánnyal, így szedtem fel. 2 hét után dobott, mert észrevette a problémáimat.
2022. ápr. 5. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!