Mit ajánlatok éjjszakai pánikroham elkerülésére?
Kezdj el csinálni valamilyen nyugtató tevékenységet a hétköznapokra (pl jóga). Az kicsit segít kikapcsolni. Illetve keress fel egy szakembert, aki segít neked megtalálni, hogy mi és hogyan segíthet a pánikrohamok csökkentésében, illetve később a szorongasod leküzdésében.
Illetve, tudom, hogy ez egy buta tanácsnak tűnik, de én amikor szorongok, mindig felírom a szorongás tárgyával a pozitív dolgokat is.
(Pl. Háború - legalább a családom biztonságban van, vagy rám dudáltak a zebrán, de én bátran tovább mentem. Rossz jegyet kaptam a suliban, de legalább megpróbáltam, és még kijavíthatom)

Pánikrohamra nem tudom jó-e, de szorongásra nekem bevált, herbária hársfatea, elvileg megfázásra van de van egy elég erős nyugtató hatása, ha hirtelen kell rövid időre hogy lenyugtasson
Viszont erősen izzaszt is, úgyhogy csak akkor ajánlom amikor már nem mész sehova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!