Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit ajánlatok éjjszakai...

Mit ajánlatok éjjszakai pánikroham elkerülésére?

Figyelt kérdés
Álltalában 3 óra alvás után szoktam felébredni(visszaaludni csak reggel tudok).Ezt megelőzi valamilyen félálom szakasz amelyben irreálissan tulreagált gondolatok vannak ami a felébredésemhez vezet ,melyek álltalában kötődnek az előző naphoz.Most pl a háborúhoz.Egyébként mindig is aggodalmas ember voltam

2022. febr. 28. 03:51
 1/5 anonim ***** válasza:
38%
Kezeld az aggodalmad.
2022. febr. 28. 04:35
 2/5 anonim válasza:
77%

Kezdj el csinálni valamilyen nyugtató tevékenységet a hétköznapokra (pl jóga). Az kicsit segít kikapcsolni. Illetve keress fel egy szakembert, aki segít neked megtalálni, hogy mi és hogyan segíthet a pánikrohamok csökkentésében, illetve később a szorongasod leküzdésében.

Illetve, tudom, hogy ez egy buta tanácsnak tűnik, de én amikor szorongok, mindig felírom a szorongás tárgyával a pozitív dolgokat is.

(Pl. Háború - legalább a családom biztonságban van, vagy rám dudáltak a zebrán, de én bátran tovább mentem. Rossz jegyet kaptam a suliban, de legalább megpróbáltam, és még kijavíthatom)

2022. febr. 28. 04:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Xanax az jó rá.
2022. febr. 28. 11:05
 4/5 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%
Vagy frontin elalvás előtt. Vagy esetleg nyugtató hatású gyógytea. Ezt már többen írták másoknak is hasonló kérdésre és nekem is bevált. Amikor napközben jött elő a pánik nálam, akkor én elkezdtem zenét hallgatni és nézni youtube-on, így elterelte a figyelmem. Találj valamit, ami téged is ki tud zökkenteni belőle még az elején, mikor érzed, hogy kezdődik.
2022. febr. 28. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Pánikrohamra nem tudom jó-e, de szorongásra nekem bevált, herbária hársfatea, elvileg megfázásra van de van egy elég erős nyugtató hatása, ha hirtelen kell rövid időre hogy lenyugtasson

Viszont erősen izzaszt is, úgyhogy csak akkor ajánlom amikor már nem mész sehova

2022. márc. 2. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!