Miért nem tanulok?
Akkora egy önsorsrontó gyökér vagyok, meg voltam igazából egész életemben... Itthon voltam évekig, semmi más dolgom nem lett volna a tanuláson kívül, mégsem tettem...
Most dolgozom és suliba járok mellette... lenne időm tanulni, de inkább hülyeségekkel töltöm el azt és csak kínlódom a sulival.
En is ezt csinalom!
Engem is erdekel pedig,megse tanulok.
Nekem az segített, hogy egyből suli után leültem tanulni, mert akkor még bennem volt az a lendület ami suliban és így könnyebben megtanultam amit kellett.
Ha az első nem jött össze nekem, akkor mindent vizsga/ZH előtt pár nappal tanulok meg (persze ez nem mindenkinek jön be, mert vagy nem marad meg vagy nem tanul olyan gyorsan. De nálam, ahogy jött a kényszer onnantól már 100%-osan oda tudtam figyelni a tanulásra)
(3. Tipp: Egy pohár borral vagy valami alkoholos itallal tanulj (nekem jó kedvem lett tőle és gyorsabban is tudtam tanulni, de persze ez is teljesen szubjektív, kinél mi válik be) —a kérdésedből arra következtettem, hogy már nagykorú vagy— ja és nem kell túlzásba vinni én mindig 1 pohárral iszom közben. Nekem ez vált be a legjobban ZH/vizsgáknál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!