Vannak itt olyanok akik szoronganak vagy meg depressziosabbak az orosz-ukran haboru miatt?
Figyelt kérdés
Engem ez szorongassal tolt el es a depressziomon se javit eppenseggel!2022. febr. 24. 15:30
11/16 A kérdező kommentje:
En nem kovetem a hireket meg a borzalmakat, csak nagy vonalakban de ez is eppen eleg. A facen egyaltalan nem kovetem a torteneseket. Szeritnem az nem segit.
2022. febr. 25. 01:00
12/16 anonim válasza:
A korona kiakasztott teljesen, erre jött ez. Direkt cseszik el az életünket!!! Azon morfondírozok, hogy mit hova tegyek ha menekülni kell, hogy csak felkaphassam. Itt van 3 macskám akiket biztonságba kellene helyeznem, nem hagyhatom őket is, hogy bajuk essen.... Má mindenre forgatókönyvet írok magamban. Most meg aludni sem tudok.
Vannak amúgy ukrán kollégáim, akik eddig se akartak haza menni a vírusosdi végett, hát még most... szegények. Tartok, hogy nem állnak meg ott. Csak valahol el kellett kezdeniük. Ne legyen igazam.
13/16 anonim válasza:
Én nagyon szorongok. Ápoló voltam, poszttraumás stressz miatt hagytam ott az egészet még a covid előtt, amit nem kezeltek. Félek, ha Isten ments, súlyosbodik a helyzet és behívnak volt kollégákat is - köztük engem - akkor pszichésen összeomlok. Remélem, ez nem történik meg, szörnyűség, hogy megint sok ártatlan civilek meg kell halnia, megnyomorodnia.
14/16 anonim válasza:
Aznap délután amikor a kollégám mondta mi történt, eléggé belemélyedtem este munka után a történetbe,vagyis sokat olvastam róla, sokkolt engem is.Nem nagyon tudtam aludni,végig ez járt a fejemben.Meg hogy hogyan lehetne segíteni.De ezen kívül én is súlyosan depressziós,szorongó,szocfóbiás vagyok.Ezek pár hónapja extrém módon felerősödtek.Pár nap múlva megyek dokihoz emiatt.
15/16 anonim válasza:
en meghallgattam most a legoltalmi szirena hangjat, konkretan pisilni nem merek kimenni.
16/16 anonim válasza:
azert meg azt hozzatennem, hogy az ukran hatarhoz kozel elek, gyakorlatilag az ukran-szlovak hatar kozott. ha az orszag masik feleben laknek valoszinu nem felnek ennyire. nem gondolnam, hogy itthon baj lesz, de felelmetes attol meg az egesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!