Mivel jár/akadályozhat-e valamiben ha aspergert állapítanak meg?
Figyelt kérdés
Egyetemi tanácsadónál jártam, aki ajánlotta hogy menjek tovább pszichiáterhez. Leginkább a depresszió és egyéb gondjaim miatt, de megemlítette az asperger gyanúját is. Én ettől függetlenül szimpla szorongásos problémákra gyanakszom, de kíváncsi lettem. Ha valakinél megállapítják ezt, akkor korlátozhatják valamiben? Nem tudom, például örökbefogadásban stb. Van-e hátránya?2022. febr. 24. 12:41
1/2 anonim válasza:
Csak a primitív emberek hiszik fogyatékosnak őket.
Tudtommal katonák nem lehetnek, de ez a jelen politikai helyzetben inkább előny.
2/2 anonim válasza:
Attól még hadköteles maradsz, ha autista vagy.
Kedves kérdező, a diagnózisnak magának nincs hátránya. Adókedvezményt kaphatsz, egyetemre pluszpontokat és plusz ingyen féléveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!