Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ittam, erős pálinkát, de nem hat?

Ittam, erős pálinkát, de nem hat?

Figyelt kérdés
Altató hatása 2-3 óra hosszáig tart, utána nézem az órát. Most ittam, de még csak el sem bódit. Mit tegyek, hogy kiüssem magam, és elfelejtsek - legalább egy időre - mindent? Csak úgy özönlenek a gondolatok az agyamban, egyetlen pillanatra nem tudok elvonatkoztatni a történtektől. MIT TEGYEK
2022. febr. 23. 14:39
 1/8 A kérdező kommentje:
Olvasnék, de nem tudok a könyvre figyelni. Bekapcsoltam a tv-t, de nem köt le. Napok óta nem tudok enni, csak nézek ki a fejemből. Aludni kéne, örökre elaludni. Ahhoz is gyáva vagyok. Egy féreg, egy senki.
2022. febr. 23. 14:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Hívj fel egy barátot, rokont, és mondd el neki hogy mi történt. A kibeszélés segít, a pálinka nem.
2022. febr. 23. 14:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Gombóc van a torkomban, érzem, hogy sírnom kéne, nem megy. Csak ülök, és nézek ki a fejemből.
2022. febr. 23. 14:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Egy igazi barátnőm van, ő meghallgatott, és sajnál. Segíteni nem tud, senki nem tud. Állandóan nem zaklathatom, újat mondani nem tudok. Többet nem merek inni, lerészegedni nem szeretnék, sosem voltam még részeg, és sosem ittam. Max ünnepekkor egy koccintás. De nem hat.
2022. febr. 23. 14:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Igyad meg az egész üveggel. Tuti hatás!(:
2022. febr. 23. 14:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon erős házi pálinka. Szeretném elterelni a gondolataimat, de nem állattá szeretnék válni
2022. febr. 23. 14:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor igyál meg 4 kupicával.
2022. febr. 23. 15:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Ittam kettőt. Most kicsit kezd hatni.
2022. febr. 23. 15:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!