Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lelkileg nagyon rosszul...

Lelkileg nagyon rosszul vagyok. Ha ideiglenesen Frontint szedek, le tudok majd állni vele?

Figyelt kérdés

Sosem akartam gyógyszerhez nyúlni, a lelki problémáimat magamban helyre szoktam tenni. Ért egy nagy csapás az életben, és hiába próbáltam magamban feldolgozni, nem ment. Orvos írt fel Frontint (dolgozni sem tudtam, annyira rosszul voltam), amellett jól érzem magam, próbálom a gondolataimat helyretenni.

Ha mondjuk 1 hónapig eltart ez az állapot és rendezem magamban azt, ami ezt okozta, simán le tudom majd tenni a Frontint, ugye? Félek a rászokástól.

2022. febr. 20. 21:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Neszedd,
2022. febr. 21. 04:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Mert az antidepire nem szokik rá 😂

Probálj ki más természetes alternatívát pl relaxina. Lehet tudni mi a lelki gondod?

2022. febr. 21. 09:10
 13/14 anonim ***** válasza:
17%
12-esnek: az antidepresszánsok nem additktívak, tehát nincs rászokás
2022. febr. 21. 09:34
 14/14 anonim ***** válasza:
59%
Mizu azóta?
2022. márc. 12. 05:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!