Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan oldal, ahol anonim...

Van olyan oldal, ahol anonim módon lehet kommunikálni pszichológusokkal, és ingyenes?

Figyelt kérdés

2022. febr. 20. 19:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
És mért weboldalon akarod ezt elintézni? Azon nem lehet. Élő kapcsolat kell, jelentkezz be a helyi pszichiátriai szakrendelő pszichológusához, a semminél jobb, de nem biztos, hogy rögtön tud fogadni. A családsegítőknél is szokott lenni pszichológus.
2022. febr. 20. 20:34
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozol vagy tanulsz? Ha nem jó az állami, akkor csak magánt lehet keresni jó pénzért.
2022. febr. 20. 20:36
 13/19 A kérdező kommentje:
Jelenleg csak neten kivitelezhető. Minimálisan segítene amíg nem találom meg a megfelelő szakembert.
2022. febr. 20. 20:37
 14/19 A kérdező kommentje:
#12 mindkettő.
2022. febr. 20. 20:40
 15/19 anonim ***** válasza:
79%

"Kell lennie olyan szolgáltatásnak ahol az állam fizeti"

van ilyen, leteznek sztk-s pszichologusok

2022. febr. 20. 20:41
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, marad a magán, pénzért. Azt lehet online is, de levelezve nem lehet terápiát folytatni. 1-2-en csinálnak levelező tanácsadást, de azt se ingyen.
2022. febr. 20. 20:43
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Szinte lehetetlennek tartom, hogy a legközelebbi kórház 120km-re legyen tőled.

Leírom én, hogy kezdtem el:

Elmentem a háziorvosomhoz ő “beutalt” a pszichiátria járóbeteg ellátására. Persze ez Covid előtt volt…, hogy most mi a helyzet arról fogalmam sincs.

DE! nagyon nagy szerencsédnek kell lennie ahhoz, hogy TB alapon olyan ellátást kapj, ahol ténylegesen foglalkoznak veled és ha krízisben vagy azonnal segítenek.

Én havonta 1-szer járok általában és a pszichológusomnál 14.000Ft-t fizetek 60 percért. Persze, ez az ár a te városodban lehet sokkal több vagy kicsit kevesebb is. De tényleg legalább nem fognak szarni a fejedre, mert nekem az ingyenes az többet ártott, mint használt, megkaptam, hogy csak egy elkényeztetett kis picsa vagyok… . Majd elmentem magánba egy pszichiáterhez és ő kiakadt azon, hogy hogy lehet ilyet mondani bárkinek is

(mielőtt kiakad valaki azon, hogy elkényeztetett picsa vagyok és tuti igazuk volt. Ezt annyiból következtették ki, hogy elmondtam, hogy a szüleimnek vállalkozása van, azt pont leszarták, hogy suli mellett folyamatosan dolgozok és szinte soha nincs egy szabad napom sem suli/munka nélkül xd)

Persze ez az én tapasztalatom volt, a helyedben megpróbálnám előszőr úgy ahogy én csináltam, mert simán lehet az is, hogy te kifogsz pont egy olyat aki szimpatikus és lelkiismeretes TB alapon is. Viszont ha az első alkalommal kicsit is úgy érzed, hogy nem segíteni próbál MENEKÜLJ!!

2022. febr. 20. 21:40
 18/19 A kérdező kommentje:
#17 Szakember! Kórház van csak orvos nincs.
2022. febr. 20. 22:05
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemista vagy? Ha igen, az egyetemen kell lennie pszichológusnak, lehet életvezetési tanácsadónak hívják, de a lényeg ugyanaz. Ingyen van, jelentkezz be nála.
2022. febr. 23. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!