Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy tudnám ezt kezelni ?

Hogy tudnám ezt kezelni ?

Figyelt kérdés
A szorongástól és a sok stressztő (szerintem ) megszokott szaladni a pulzusom , pl ha elmegyek valahova gyalog , vagy séta közbe , vagy ha rá gondolok . Olyankor nagyon föl megy , félek bajom lesz.

2022. febr. 19. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
9%
Szorongás, stressz: pszichológus szívproblémák: kardiológus
2022. febr. 19. 22:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi , ezen túl vagyok , kicsit konkrétabb dologra gondoltam.
2022. febr. 19. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Gyurcsók csinált ilyen távgyógyítást, amit most tőlünk vársz, de ő már meghalt.
2022. febr. 20. 05:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem elég konkrét, hogy ha nem boldogulsz egyedül akkor kérj segítséget szakembertől...
2022. febr. 20. 11:20
 5/5 ankap1975 ***** válasza:

Ne törődj vele. Nincs azzal semmi baj, ha néha felmegy a pulzusod. Az, hogy ráparázol, még jobban felmehet. A testednek ez egy funkciója, hogy ha veszélyt érez ( stressz, szorongás ) akkor felemeli a pulzusod, hogy jobban tudj védekezni.

Azon gondolkodj el, hogy mitől félsz? Ha sétálsz, akkor általában biztonságban vagy. Tudatosítsd ezt, és a tested is megszokja majd.

De, a teljes gyógyuláshoz javítanod kell a stresszhez való hozzáállásod, és a stresszkezelésedet.

2022. febr. 23. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!