Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez a stressztől - pániktól van ?

Ez a stressztől - pániktól van ?

Figyelt kérdés
Pánikos vagyok , 1.5 hónapja nagyon szorongok , ma zuhanyzás közben bedobogott nagyon a szívem , végeztem megnyugodtam , de fekve se nagyom akar 85 - alá menni , pedig ha épp nem pánikolok akkor rám az alacsonyabb jellemző. Félek elfárad a szívem.

2022. febr. 17. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Na, mára is lesz pulzustéma.
2022. febr. 17. 19:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Elnézést , mi a probléma a kérdésemmel ??
2022. febr. 17. 19:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Csak jeleztem, hogy ma még nem volt magas pulzusról szóló kérdés.

Általában minden napra akad egy hipochonder. :)))

2022. febr. 17. 19:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Én csak feltettem 1 kérdést és leírtam a hozzátartozó dolgokat , gondolom szerinted értelmetlen - mert ezekszerint aki a pulzusáról kérdez az mind hipochonder - nem állítom hogy nem vagyok kicsit az , de azt se hogy nagyon. Van minden témába napi szinten ismétlődő pl milyen a kakitok színe stb - de látom az nem bántja a szemed
2022. febr. 17. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem fog elfáradni a szíved. Nemtudom, ezt honnan vetted....

Szerinted a sportolóknak, akik edzés közben 160-ra is felmegy a pulzusa, azoknak elfárad? :)))

2022. febr. 17. 20:13
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 Elfárad a szív csak idő kérdése. Az más kérdés 100 év fölött van ideális esetben ez.

Kérdező ne méricskéld folymatosan. A szorongást kiváltó okot szüntesd meg és el fog tűnni a szívdobogás érzet.

2022. febr. 18. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!