Hány orvos foglalkozik egy átlagos pácienssel egy pszichiátrián?
Figyelt kérdés
Hány egy nagyon ön és közveszélyessel?
Mennyire figyelnek a páciensekre?
2022. febr. 16. 20:48
1/5 anonim válasza:
Ön és közveszelyes személy max a zárt osztalyra kerülhet onnan meg nagyon nem lesznek infók. Sima pszichiátrián nekem 1 orvosom volt, napi 1x benezett meg kb heti 1x valtottunk pár mondatot, ezen kívül egy, pszichológus csaj volt akihez mentem 2x
2/5 A kérdező kommentje:
Onnét jött a kérdést, mert itt valaki írta, hogy neki volt 8 orvosa is. Kíváncsi voltam ez mennyire igaz.
Köszönöm a választ.
2022. febr. 16. 21:40
3/5 anonim válasza:
Nincs mit de a 8 kissé túlzás szerintem
4/5 anonim válasza:
2# A 8 legfeljebb úgy reális, ha egymás után volt annyi pszichiátere. Egy pácienssel egy pszichiáter foglalkozik. A zárt osztály lehet, hogy kivétel, de akkor is legfeljebb a 3 a reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!