Késői szüzesség miatt olyan szinten szorongok, hogy teljesen megbénít, dolgozni is alig tudok tőle. Pszichiáter tud valamit fel írni rá?
27 éves fiú vagyok és még szűz. Ez a dolog annyira feszélyez, annyira szégyenlem, hogy kialakult tőle szép lassan egy súlyos szorongás is. Már nemhogy idegenekkel beszélgetni, ismerkedni, de szinte dolgozni sem tudok. Ettől egyre magányosabb vagyok és napról napra rosszabbul érzem magam.
Mindenképpen kéne valamilyen nyugtató vagy szorongásoldó, amitől fel tudnék szabadulni. Pszichiáter tud ilyet felírni? Vagy szexuálpszichológushoz kéne mennem?
Ilyen szorongással komoly kapcsolatot NE, kérlek!
Előbb tedd rendbe magad, és majd, utána, jó?
Exem szorongós volt, szűz, mikor összejöttünk, alacsony önbizalom... végülis annyi előnyöm származott belőle, hogy megtudjam, milyen férfivel NEM akarok soha többé összejönni.
A szex silány volt, de tanulni sem akart, elkönyvelte, hogy 10/7-szer nincs normális merevedése (vagy dühöngött rajta), emellett minden baja miatt engem bántott.
7 éve szakítottunk, azóta sincsen senkije - okkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!