Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Orbáncfű tabletta szedésekor...

Orbáncfű tabletta szedésekor eleinte nektek is felerősödtek a tüneteitek?

Figyelt kérdés
Néhány napja szedek orbáncfű tablettát. A betegtájékoztató szerint 2 hét után kezdi el kifejteni a hatását. Viszont amióta szedem erősödött a szorongásom és az alvásminőségem is romlott. Ez 2 hét után javulni fog, vagy hagyjam abba a szedését? Nektek mik a tapasztalataitok?

2022. febr. 9. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
En is azt szedtem meg citromfuvet. Konkretan remalmom volt. Nekem kis mennyisegben a valeriana valt be a tevatol. Nem a night mert azt 120m mg macskagyokeret tartalnaz. A nappalit szedem nappalra es ejszakara is igeny szerint. Abban macskagyoker, komlo, golgotavirag van.
2022. febr. 9. 11:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem is volt rémálmom, pedig csak az orbáncfüvet szedem. Előtte a sedacur forte-t szedtem, esténként 1 szemet, de nem éreztem elég erősnek a hatását, helyette ajánlották ezt a (számomra) méregdrága tablettát, ami nem vált be és úgy látszik neked sem.
2022. febr. 9. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Még szedd 1 hétig, hátha jobb lesz.
2022. febr. 9. 14:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem szedem, mert nem bírom elviselni tovább ezt az állapotot. Tegnap este már nem vettem be és ma már sokkal jobban vagyok(nem teljesen, de úgy, mint mielőtt elkezdtem szedni).
2022. febr. 10. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!