Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan hogy valaki csak...

Van olyan hogy valaki csak nyugatatókkal tud normálisan működni és élete végéig szednie kell? (xanax+rivotril)

Figyelt kérdés

2022. febr. 6. 06:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
55%

Köszönöm 🙂

2022. febr. 6. 15:13
 12/12 Ayu38 válasza:

Az anyukám 30 évig szedte. Orvos írta fel neki epilepsziás görcsök enyhítésére, és depresszióra. Eleinte semmi problémája nem volt, 5-6 év után jelentkeztek nála a komoly problémák:

ingerlékeny volt, mindenkit elmart magakörül, nem akart orvoshoz menni, nem akart segítséget.

Próbáltunk neki segíteni, meg rengeteg orvossal is beszélni, hogy mit tehetnénk érte, hova forduljunk segítségért, mert már nem bírunk vele. ( Az orvosok is csak lapítanak a fűben, és senki semmi értelmeset nem tudott mondani. A házi orvoshoz is rengetegszer mentem, hogy mondjon már valamit mert erre én is, és a családom is ráfog menni. Válasza az volt, hogy hátat kell neki fordítani, és nem tud vele mit csinálni amíg magában vagy másban kárt nem tesz).

A legvégén az egész lakást szétverte és senkit nem akart beengedni a lakásba és öngyilkos lett. Bár szerintem hallucinált is mert a tükrök a lakásba mind levolt takarva törölközővel és volt olyan tükör is ami kivolt verve. Nem tudtunk neki segíteni, mert nem is akarta elfogadni. Nekem is vannak problémáim de igazi elrettentő példa, hogy próbáljam meg magam gyógyszer nélkül kezelni. És belenyugodni a fájdalomba hogy már ő nincs, és remélem hogy egy jobb helyen van. Pedig régen mikor kicsi voltam, egy életvidám okos nő volt. A gyógyszer teljesen kicsinálta.

2023. júl. 7. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!