Lavekan gyógyszerröl vélemény?
Figyelt kérdés
Levendulaolaj kapszula amiről sok jót olvastam.
Köszönöm ha valaki szedte már és megirja 😊
2022. febr. 4. 19:23
1/3 anonim válasza:
Gyógyszernek nem minősíteném. Most ajánlotta orvos nekem alvászavarra, nem hinném, hogy egy levendulaolajtól majd alszok mint a bunda.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos már mindenre rányomják, h gyógyszer, h jobban el tudják adni. Anno elmentél orvoshoz, csak ő írhatott fel gyógyszert. Most már vizsgálat nélkül, fellövik felhöbe 😀 Tragikomédia. Bocs az off-ért. Visszatérve, azért ha kipróbálod írd meg kérlek, h segitett e…
2022. febr. 5. 10:23
3/3 anonim válasza:
A Lavekant a saját tapasztalataim alapján csak ajánlani tudom. Szakorvos írta fel egy brutál tudatmódosító gyógyszer (naaaaagyon lasssú) elhagyása utáni brutál alvásszavar és szorongás átmeneti kezelésére. Benzo is volt az átmeneti idôszak elsô 3-4 hetében. Aztán már csak a Lavekan, majd kb 4 honappal kesobb azt is abbahagytam. Alvás ma szuper (bár kevesebb 7 óránál), szorongás nincs hónapok óta, életkedv, emergia, kipohentségérzés visszajött, életminôség kb. 10 év után ismét jó. A doki szerint kb 2 hét után érezni igazán a hatását, türelmesnek kell lenni. És utána fokozatosan csökkentemi a szorongásoldót, ha olyat is szedsz. Majd pár hónap után ez is kuka. Türelem, és fokozatosság!! Aki évekig szedett bogyót és le akart jönni róla, tudja mirôl beszélek. Kitartás, jó lesz!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!