Lehet valahogy eutanáziát kérvényezni Magyarországról?
Ha igen akkor mi a menete?
Nem szeretném már tovább folytatni ezt az életet se nekem se másoknak nem jó egyszerűen nem vagyok olyan ember aki ehhez az élethez való.
De jó lenne úgy elmenni, hogy nem okozok másnak rosszat azzal, hogy látják a halálomat vagy rámtalál valaki akkor inkább jobb lenne úgy csinálni, hogy biztos ne sérüljön benne ártatlan ember és hát én se szeretnék szenvedni, sokáig haldokolni.
Keress rá lakóhelyeden a Családsegítő Központra. Mindenhol van. Ott mindenképpen ingyenes a pszichológus. És nem igaz, amit hallottál, hogy csak egy marék gyógyszert ír fel!
Egyébként tényleg az lenne a kiút helyzetedből, ha a múltadat fel tudnád dolgozni. Ez az első lépés, hogy magad elfogadjad. Ha pedig ez egyedül nem meg, akkor kell pszichológushoz menni. Én pl. nem tudok kenyeret sütni, tehát megyek a pékhez. Nyilván érted, mire gondolok.
Bízzál a szakemberben!
Szerintem első sorban hívj fel egy lelki segélyszolgálatot. Ők türelmesek, meghallhatnak. Lehet, hogy segíteni is tud, hogy milyen irányba indulj el, hogy javuljon az állapotod. De ha más nem is, kibeszéled és egy kicsit könnyebb lesz, ha hangosan kimondod.
Én is voltam hasonló helyzetben, de arra jutottam, hogy nem akarom megbántani a családom a halálommal. Most pszichiáterhez, pszichológushoz járok, de van hogy felhívom az SOS számot, csak hogy kibeszeljem magamból, utána könnyebb.
Hollandiában, Belgiumban, Luxemburgban ingyenesen lehet eutanáziát kérvényezni bármelyik európai állampolgárnak. Csakhogy nagyon szigorú feltételekhez kötik, hogy kinek engedélyezik. És addig, amíg nem döntenek, addig ott kell élni, ez viszont nagyon drága mulatság.
Viszont ezt találtam: [link] .
*
Na, nem a kérvényezés ingyenes, hanem az eutanázia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!