Drogokról hogyan szokjak le?
Olyan életvitelt kellene valahogy kialakitani, amiben boldog vagy. Ha jól éreznéd magad a bőrödbe, és megtalálnád a helyed a világban, akkor nem lenne szükség a különböző tudatmódosító szerekre. Ez persze nehéz, és nincs bevált módszer arra hogy hogyan érheted el.
2022. jan. 31. 06:53
Megkérdezhetem, hogy hogyan tudod finanszírozni a kokaint meg a heroint? Dolgozol?
Szerintem pedig addiktológia és rehab nélkül nem fogsz előrébb jutni.
És a családod bevonása is nagyon fontos lenne.
2022. jan. 31. 10:50
3/11 A kérdező kommentje:
2. Igen, dolgozom. Amúgy nem drogozok folyamatosan, vannak tiszta időszakok.
Próbáld megtalálni pillanatban a boldogságot. Engedd meg az életnek hogy nem lehetsz mindig boldog.
2022. jan. 31. 19:12
Tedd le magadtól, azt kész!
2022. febr. 2. 01:14
6/11 A kérdező kommentje:
5. Aha persze mert ez így működik.
7/11 anonim válasza:
Sajnos ez tényleg csak úgy fog működni, hogy eldöntöd és teszel érte. A tiszták nem látják milyen a függő élete, ahogy fordítva meg azt nem értik, hogy mi okod van a drogozásra. Tudom, hogy ökörségnek tűnik, de a Csernus könyvei nagyon jól rávilágítanak a dolgokra. Mi vitt téged a drogokhoz, miért függsz tőle, hogy tedd le és maradj szertelen. Bármilyen ötletet is adjon a többség, max az utat mutathaják meg, de járni neked kell rajta. Rettenetesen nehéz helyzetben vagy :(
2022. ápr. 10. 17:10
8/11 A kérdező kommentje:
Megint addiktológián. De minek?!
9/11 anonim válasza:
Az addiktológia csak egy lépcsőfok, de ha nem hiszel magadban, abban hogy képes vagy abbahagyni, akkor tényleg csak idegesítő állomás lesz a lejtőn, a lefelé való csúszásban. Én szorítok neked - ha ez számít valamit!
2022. ápr. 13. 00:31
10/11 anonim válasza:
Ha eldöntötted h le akarod tenni, az már jó. Viszont az elvonási tünetek kemények, sok türelem kell. Ki kell bírni. El kell hitetned magaddal h te irányítasz, nem a drogok, s hinned kell benne h sikerülni fog. Próbáld meg elvonni a figyelmed, jöjj rá mivel tudod s csináld. Tűzz ki egy olyan célt magad elé amit sokáig tart elérni s sok erőfeszítést igényel, s azzal foglalkozz.Jóga, sport lefáraszt h néha aludni is tudj. Ha rádjön a drogozhatnék meditálj, helyettesítsd mással.
Ha össze vissza gondolkozol, kattogsz, jusson eszedbe h ezt nem te irányítod, s csinálj olyan elfoglaltságot ami lefoglalja az agyad. Nagyon nehéz, de szurkolok neked.
2022. máj. 15. 18:45
Kapcsolódó kérdések: