Gyógyíthatatlan betegség miatt öngyilkos gondolatok. Mit lehet tenni, ha a pszichológus se tud segíteni?
Nincs esély arra, hogy ilyen biológiai terápiát kaphass?
VAn ismerősöm, akit évek óta kezelnek így, és jelentősen jobban van.
Nagyon sajnálom, hasonló helyzetben vagyok én is.
Mindenesetre próbálj minél jobban kitartani. Az orvos és táplálkozástudomány is folyamatosan fejlődik. Hidd el, előbb-utóbb lesz megoldás.
Egyébként szerintem barátkozás, emberi kapcsolatok simán lehetségesek lennének, ez már gondolom a betegség okozta depresszió "tünete", hogy elzárkóztál. Ezt a részt szerintem igenis kezelni tudná a pszichológus. Legalább is egy jobb fajta.
Eutanázia egyébként magyarországon egyáltalán nincs, még halálos betegségek esetén sem.
Hidd el, ez jópár embert nem zavarna, ismerkedj bátran. Főleg ha tudják az elején, hogy mi a helyzet... lehet párkapcsolatod!
Az meg akkor nem volt igazi barát. Ha nem tudsz eljárni, próbálj online ismerkedni, akár csak baráti célból. Sok plattform van erre. Vagy bármi, csak szerintem ne legyél egyedül, ne hagyd ilyen értelemben el magad, főleg, ha tényleg ez okozza a depressziód, legalább részben.
Nekem is vannak nehézségeim az életemben, nem írom le ide, nekem a hit ad erőt. Van két könyv a témában, íróik életüket ellehetetlenítő betegséggel, fogyatékkal kellett élniük, ajánlom e könyveket:
Paul Müller: Szenvedéssel formál a Mester
Joni Eareckson – Joe Musser: Joni
Szia Maria Treben könyvét érdemes megvenni. Rengeteg csodás gyógyulást lehetett elérni a gyógytea megfelelő megválasztásával.
Egészség Isten patikájából
Megnézetem, neked a papsajtmályva, cickafark tea kitartó fogyasztása segíthetne. Szerezd be a könyvet egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!