Hogyan bírkozzak meg egyedül mindennel?
Figyelt kérdés
Lényegében annyi hogy súlyos depresszióm van és az összes eddigi nehézséggel egyedül bírkóztam meg, de most úgy érzem nem bírom tovább és fel akarom adni. Pedig most nincs is semmilyen problémám csak a depresszió, képtelen vagyok tovább küzdeni.2022. jan. 23. 22:44
1/5 anonim válasza:
Igen én ismerem ezeket a hullámzásokat de aztán mindig jön egy jobb. Rossz után jó jön mindig :). Lehet ilyenkor többet kellen beszélgetned egy pszichológussal az is sokat tud javítani a helyzeten.
2/5 A kérdező kommentje:
Pontosan erről beszélek, a hullámzások, olyan jó hogy valaki megért. Még nem járok pszichológushoz, de majd ezután :)
2022. jan. 23. 23:41
3/5 anonim válasza:
1 vagyok : Én azt mondom hasznos, sok dolgothelyre tud rakni benned. De példáúl én járok egy természetgyógyászhoz aki megtanított arra hogyan alakítsam át a környezetemet úgy hogy kellemesebben érezzem magam. Ha jön egy újabb hullám megint átrendezek mindent, de szokott segíteni.
4/5 anonim válasza:
#3 Én álllandóan rendezkedem a szobában... Pénzem nincs semmire. Így hogyan segít? Csak a meglévő, lestrapált dolgokat rendezgetem... Ideig óráig segít, aztán újra :(
5/5 anonim válasza:
Szia!Hasonló cipőben jártam én is,így tudom,hogy nem könnyű.
Azt éreztem hogy magamra vagyok utalva és senki sincsen mellettem.Mindig magamba folytottam mindent.Én azt tanácsolnám,hogy kezdésnek menj el egy lélekgyógyászhoz,hátha segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!