Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért viszik az öngyilkosjelöl...

Miért viszik az öngyilkosjelölteket pszichiátriára?

Figyelt kérdés

2022. jan. 23. 08:43
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
19%
Ha minden megoldástól elzárkózol, senki nem fog tudni segíteni.
2022. jan. 23. 14:03
 22/45 anonim ***** válasza:
31%

Hát mi innen messziről küldünk! Csak annyit lépj, hogy keresel egy szimpatikus és épp szabad (nem fog az első ráérni) klinikai szakpszichológust (a pszichiátert majd ő kiajánlja, ha akarja) és elmész. A többi már legyen az ő dolga, hogy hogy rángat ki téged, te csak odáig juss el, hogy elmész.

Valaki már itt felajánlotta, hogy privátban írhatsz neki, meg én is. (Én egy idősebb nő vagyok.) Kid van a családodban, ismeretségi körödben, aki örül, hogy ismerhet téged?

2022. jan. 23. 14:09
 23/45 A kérdező kommentje:
Már annyiszor próbáltam segítséget kérni, de hiába. Semmi nem segített. Se pszichológus se pszichiáter se gyógyszer. Meguntam.
2022. jan. 23. 14:30
 24/45 anonim ***** válasza:
80%

Mert kötelező. De amúgy semmit nem segít az ilyen, a többséget úgyis csak leszedálják, amíg lehetséges, aztán visszarugdalják őket az életbe, aminek következménye megint ugyanez lesz.

Alkoholistákkal ugyanezt csinálják, egyszer olvastam egy naplót a témában, őt még beengedni se nagyon akarták a rehabra, azt kellett hazudnia hozzá, hogy öngyilkosjelölt, különben csak elhajtották. És amiket írt az ottani dolgokról kb. semmit nem érnek, az életben lévő problémákat nem oldja meg, maximum ideiglenesen talpra állít, vagy összepofozzák annyira, hogy kilehessen dobni, meg az időt húzzák.

2022. jan. 23. 15:22
 25/45 anonim ***** válasza:
20%
Hány pszichológusnál voltál, hány alkalommal, meddig szedtél antidepresszánst, hányfélét próbáltál?
2022. jan. 23. 15:56
 26/45 anonim ***** válasza:
51%
Érdekes dolog ez, mondjuk én teljesen egészséges ép elmével megfogadtam ha úgy érzem hogy meg kell halni, akkor meg kell halni.
2022. jan. 23. 22:03
 27/45 anonim ***** válasza:
61%

Egy jó pszichológus-nak érdemben akkor van esélye kiváltani a teljes gyógyulást ha hozzá forduló az még kellően fiatalon jut el hozzá. Itt is csak adott esetben és ha a körülmények is engedik.

Teljes gyógyulás alatt azt értem, hogy sikeres kiegyensúlyozót boldog élete lesz a hozzá fordulóhoz.

2022. jan. 24. 08:00
 28/45 anonim válasza:
92%
Én is nagyon soknál jartam, mig rátalaltam egy jóra. Kérlek irj rá azokra akik felajanlottak a segutseget. Most szörnyű lehet neked , en tudom mit erzel, en csalad nélkül nottem fel, de ugy, h fizikailag léteznek a szüleim, de mindig vertwk stb. Szeretetre vagytam, de sehol se talaltam... Ezert megakartam halni. Mert nem kellettem senkinek. Ma mar van valaki az életembe, akinek kellek es szeret. Es nem feltetlenul pasi lehet ez egy legjobb barat, baratnő is.
2022. jan. 25. 15:38
 29/45 A kérdező kommentje:
Mi érteleme tovább próbálkozni? Az orvostudomány szrt se ér.
2022. jan. 25. 16:48
 30/45 anonim ***** válasza:
Nem válaszoltál a 25-ös kérdésekre! Pedig anélkül nem lehet továbbmenni! A pszichológia nem orvostudomány.
2022. jan. 25. 17:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!