Nem merek le ülni a koleszban az asztalhoz enni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyon szorongok, ráadásul 3. hete vagyok csak itt, és idegenek nekem a szobatársaim. Vettem magamnak egy vimpit mert éhes vagyok, de nem tudom hol egyem meg. És folyton ez van, egy ideje nem eszek ezért.2022. jan. 20. 18:40
1/5 anonim válasza:
Ismerős ugyanígy voltam. De hozzá kell szoknod,felejtsd el hogy ők is ott vannak és egyél nyugodtan és meg fogod szokni
2/5 anonim válasza:
Ne viccelj, enni mindenki szokott, a szobatársaid is.. Ülj le melléjük, legalább összeismerkedtek. No para!
3/5 anonim válasza:
És te így akarsz diplomát, amivel aztán a gyerekeim életéről dönthetsz majd, mint orvos, rendőr, tanár,... ? >:(
4/5 anonim válasza:
Valamennyire engem is zavar, ha például teljes csöndben elkezd valaki csámcsogni mellettem, és hallom ahogy rágja és nyeli a falatot. Ugyanígy azt sem szeretem ha mindenki azt hallgatja ahogy én tömöm a fejem. Ha a csend feszélyez, akkor menj ki kajálni a konyhába ha van ilyen.
5/5 anonim válasza:
Meg tudod fogalmazni, hogy mitől félsz? Mi a legrosszabb, ami történthet, ha leülsz enni a koleszban az asztalhoz?
Valóban hozzá kell szoknod, és hozzá is fogsz szokni. De ez csak úgy megy, ha leülsz az asztalhoz és elkezdesz enni. Utána meglátod, hogy semmi katasztrófa nem történt, a szobatársaid sem fognak veled máshogy viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!