Problémát jelent, ha megszerettem a gyógyszeremet? (Mármint ráfügtem)
Riszperidon a hatóanyaga a gyógyszernek. Lenyugtat, szedál...
Ezek közül egyiket se szeretem, sőt a szedálás nagyon zavar. De csak ezzel érzem biztonságban magamat és a plüsseimmel.
Már most is olyan rosszul vagyok.
Ha egy napot kihagyok már korházba kerülök, öngyilkossági miatt. Kényszerérzés. Pluszba brutál mély depresszió...
Ezért is tettem egy subkérdést, hogy van -e esélyem leszokni ha ott fogok tartani.
Kérdésre: igen!
Sajnos az a meglátásom egyszerűbb a gyógyszer lobbi által az orvosnak felírni pirulákat mint ténylegesen gyógyítani. Nagyon sok helyen "vérzik az akadémikus orvoslás". "Mindenre csak felírunk egy pirulát" és meg is vagyunk a tüneti kezeléssel az, hogy a betegség okát kellene megszüntetni és holisztikusan az egész embert testet / lelket / szellemet nézni. Hogy ténylegesen meg tudja gyógyítani magát az-az emberi test és lélek. De a nyugati akadémikus orvoslás nem erről szól sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!