Hogy reagáljak arra, ha a pszichológusom kiakadt rajta, hogy nem olvastam ki teljesen az általa ajánlott könyveket?
Figyelt kérdés
Az általa ajánlott önsegítő könyvek közül csak az egyik feléig jutottam el. Azt mondta, hogy szerinte az fél délután kiolvasható, ha az ember belelendül. Valahol meg tudom érteni, hogy kicsit csalódott esetleg. De nem éreztem ebben az empátiát. Ez az ülésünk végén hangzott el, nem tudtam már reflektálni rá.2022. jan. 13. 20:29
11/13 anonim válasza:
Ezt a "pszichológust" sürgősen cseréld le, mert ilyet egy szakember nem csinál. Itt valami nem stimmel.
12/13 anonim válasza:
Azért mész pszichológushoz, hogy segítsen a problémád feldolgozásában. Erre bűntudatot kelt benned. Mi van akkor ha elkezded a könyvet és nem tetszik, attól, hogy ajánlotta még nem feltétlenül segít neked.
Normális reakció az lett volna, ha megkérdezi miért nem haladtál a könyvvel és ajánl mást, vagy elfogadja, hogy nem volt rá időd, megkérdezi a véleményed. Az sem korrekt hozzá állás, hogy nem várja meg a válaszod, oké az ülés vége, de ha már olyat mond amire szeretnél válaszolni ami néhány perc annak bele kell férnie még.
13/13 A kérdező kommentje:
Végül múlt héten át tudtam vele beszélni a dolgokat. Így azt gondolom, hogy tudunk tovább haladni a közös munkában. Amikor azt mondta, akkor az nagyon az ülés végén volt, és én siettem el, mert jött a következő kliense, és nem akartam fenntartani. De mondta, hogy még szeretett volna könyvekkel kapcsolatban valamit mondani.
2022. jan. 22. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!