Az ellen mit lehet tenni, ha valami jó dolog történik és már közben is az jár a fejemben, hogy úgyis vége lesz?
Figyelt kérdés
Pl egy utazáskor, vagy ha egy jó filmet nézek épp.
Stresszel, hogy nemsokára vége és akkor újra munka. Vagy szürke hétköznapok stb.
2022. jan. 13. 19:48
2/4 anonim válasza:
depresszió nekem így kezdődött :(
3/4 anonim válasza:
Engem is gyakran elkap az ilyen. Minek annyi mindent megtapasztalni, annyi mindent elérni az életben, amikor a halállal mind szertefoszlik és elmúlik. A rengeteg emlék, a sok élmény. Kap az ember egy szívrohamot és puff, lehúzták a rolót. Tervezgeted a napodat, a jövődet, hogy mit fogsz csinálni, aztán csak egy apró, általad sem érzékelt hiba a szívednél minden számítást keresztbe húz.
Szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy:
1. beszélsz róla, hogy mi van benned.
2. leírod egy naplóba.
4/4 anonim válasza:
Ha a "szürke" hétköznapokat ott hagyod és olyat csinálsz amit szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!