Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Igazság ellenéri szérum?

Igazság ellenéri szérum?

Figyelt kérdés

Ahogy Fábry mondta: Nem vagyok én bosszúálló, csak erős az igazságérzetem!

Kiborít, felemészt, és tönkretesz a nap mint nap tapasztalt igazságtalanság. Ilyenkor bosszúval, megtorlással, igazságtétellel vagdalkozom. Persze ezek csak üres szavak, de arra pont jók, hogy elüldözzek magam mellől mindenkit. Természetemből fakadóan ez gyermekkorom óta végigkíséri az életem. Ti hogy tudjátok lenyelni ezt a rengeteg igazságtalanságot? Hogy lehet feldolgozni épp ésszel pl. amikor egy családtagoddal szemben igazságtalan egy hatóság?

Hogyan lehet attól megszabadulni, hogy magamra veszem az egész világ problémáját?

2022. jan. 12. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Eladod a tv-det, nem nezel tobb hirt.
2022. jan. 12. 15:43
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 számítógépen olvasom. Ki néz ma már tévét?
2022. jan. 13. 13:44
 3/4 Gombos Zsolt(Jeti) ***** válasza:
Próbálj meg csak magadra koncentrálni!Engem is idegesít az igazságtalanság,de amíg nem engem ér,nem foglalkozom vele."Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa"...tehát ne vedd magadra a világ gondját,mert belehülyülsz...HA téged ér ilyen,természetesen védd meg az igazadat,de próbáld meg nyugodtan,kimérten helyre tenni a dolgokat,mert az agresszió agressziót szül...
2022. jan. 18. 11:01
 4/4 A kérdező kommentje:

#3 Nálam ilyen a politika. A "ki kéne nyírni a férgeket"-ig tudok eljutni, amikor a hatalom lop, csal, hazudik. Persze ez csak üres dühöngés, nyilván nem tennék ilyet. És másokat sem bíztatnék erre, mert az bűncselekmény. De! Ami kiváltotta belőlem, az is bűncselekmény, ami ráadásul megtorlás/bűntetés nélkül maradt! Egyedül nagyon kevés vagyok ahhoz, hogy eljusson egy ügy a hágai rögtönítélő bírósághoz.

Elgondolkozom ilyenkor, hogy a lelki terhelésemért felelős kormányt hogyan lehetne számon kérni? Elég sok betegség forrása a stressz, ami a szívére megy az embernek. Emellett bosszúálló is vagyok, nem szeretnék adósa maradni azoknak akik elcseszik a gyermekem jövőjét!

2022. jan. 20. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!