Létezik , hogy Pezsgőfüggő vagyok?
Figyelt kérdés
Szinte Hetente, de van , hogy 2 -3 naponta megsizok egy üveg pezsgőt 2 óra alatt. Ha durva buli van akkor még egy uveg pezsi + nehany feles is legurul. De alapesetben egy üveg peszgőt szoktam meginni. semmi bajom nincs tőle, meg scak fejbe sem ut. Ha nem iszok, akkor kondizok vagy dolgozok. Pezsgo nekem mindenre emgoldast jelent. Több peszgőt iszok mint bort. Szerintetek normális ez igy?
Egészségére, aki épp iszik!
#pezsgő, pezsgőfüggő, pezsgőmester, habzóbor, gyöngyözőbor, szénsav, CO2 , Pezsgőfürdő, #Pezsi, Pezsgő élet, Pezseg a Vérem, Zene, Music, Musica, Mysztró, BB,Törley, Martini Asti, Garrini,
2022. jan. 7. 20:33
1/9 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit több mint a normális, de erről még le tudnál szokni ha szeretnél.
2/9 A kérdező kommentje:
Eszem ágában sincs leszokni. Ennyi már jár nekem. Köszönöm aválaszt, az viszont igaz, hogy több , mint az átlag. :)
2022. jan. 7. 20:38
3/9 anonim válasza:
Ezt nem pezsgő függőnek hívják, hanem alkoholistának.
4/9 A kérdező kommentje:
Ne túlozzunk. Alkoholista az, akik mindennap isznak. én NEM sizok mindennap!!!
2022. jan. 7. 21:13
5/9 anonim válasza:
Tulajdonképpen a függőségnek (jelen esetben alkoholizmusnak) azt nevezzük amikor rendszeresen, főleg megszokott időközönként használod/eszed/iszod/csinálod az adott dolgot. Szóval ha minden héten pénteken megiszol x mennyiséget huzamosabb időn keresztűl ( hónapok, évek) az már igen függőség.
6/9 A kérdező kommentje:
Na jó de az nem lehet, hogy alkoholista vagyok. Oh :/ Vagy mégis? :D
2022. jan. 7. 21:33
7/9 anonim válasza:
Lehet. Én is van hogy hónapokig nem iszok semmit, utána meg rám jön az ihatnék és hetekig iszok, most ősszel megint ez volt, fél üveg vodka lement egy rövid este alatt, utóbbiakban már 4-5 deci. Nem vagyok benne biztos hogy nem vagyok alkesz.
8/9 A kérdező kommentje:
Ajajj, remélem nem vagyunk alkeszok.
2022. jan. 8. 02:08
9/9 anonim válasza:
Persze, teljesen mindegy, milyen alkoholt iszol. Senkire nem mondják így külön, hogy pálinkafűggő, tablettásborfüggő, stb. Ugyanolyan alkoholizmus mind. Nem kell hozzá minden egyes nap inni. A "mindenre megoldást jelent"-érzés viszont már bőven elég hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!