Van olyan növényi szer amivel kiválthatnám a Frontint?
Figyelt kérdés
Szeretném a Frontint leváltani. 2x0,25 mgot szedek pánikbetegségre.2022. jan. 6. 16:21
1/7 anonim válasza:
Frontin nyugtató, pánikbetegségre a rivotril jobb (a szervezetnek nem)
Kérdezd meg az orvosod vagy google-ba keress rá, hogy milyen homeopátiás bogyó van pánikbetegségre vagy étrendkiegészítő pánikbetegségre.
3/7 A kérdező kommentje:
Amíg nem szedtem a Frontint már nem tudtam aludni mert minden napos volt az erős szívdobogás, légszomj, szédülés.
2022. jan. 6. 16:36
4/7 anonim válasza:
Orbáncfű, macskagyökér, citromfű. Ezeket teának elkészítve kell fogyasztani. Bővebben a neten olvashatsz ezekről a növényekről.
5/7 anonim válasza:
A hársfa, levendula és kamilla is nyugtató hatásúak.
Amúgy nekem semmi ilyen természetes szer nem használt.
Az is igaz, hogy a nyugtatók károsak.
Nem igazán tudok mit javasolni. (Ja és a homeopátia nekem nem segített egy icipicit sem, pedig nagyon hittem benne és nagyon jó nevű orvosoknál jártam és nagyon sokáig próbálkoztam vele.)
6/7 anonim válasza:
1
A rivotril is nyugtató. Mindkettő benzodiazepin.
Egyébként teljesen egyéni, hogy kinek melyik jön be.
7/7 anonim válasza:
Nincs sajnos.. a Frontin benzo, semmilyen növénynek nincs olyan erős hatása.. de ha lenne is ilyen, akkor mindenki azt szedné ahelyett, hogy pénzt adna gyógyszerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!