Milyen káros szenvedélyetek volt vagy esetleg van is még? Hogy tudtatok leszokni róla?
Nekem csokifuggoseg.
Egy időben elég sok alkoholt ittam, amikor stresszesnek éreztem magam (egyetem + párkapcsolat), de amint rendeződött az életem, már nem ittam annyit.
Én dohányoztam közel 7 évig kb.
Nyáron össze jöttem a mostani párommal, ő szoktatott le, annyit mondott, hogy ha merek szívni még egyet, menjek vissza anyámhoz, ez augusztusban elején és július végén volt, azóta nem cigiztem.
Alkoholról is úgy szoktam le, hogy mutatott képeket, hogy egy részeg az anyukáját elütötte és kórházban volt. :(
Kezdjük az elején. 16 évesen Rivotrillra szoktattak. 0,5-el kezdtem, 21 évesen már 4 mg volt a napi adag. 25 évesen hagytam el végleg. Kössz orvoslás. Közben elkezdtem füvezni. 22 éves lehettem. 5 évig aktívan. Mellette egyéb drogok. Amfetamin, crack legfőképp. Cracket soha! 15 éves korban kezdtem dohányozni. Vagyis 14 éve. 27 évesen, miután elkaptak kábítószer birtoklással, gondoltam legálisan bomlasztom magam. Keményen ittam egy évig. Sört soha. Legfőképp 72-es Tátratea, rum, mindennap két üveg bort. Annak egy detox vetett végett. Egy üveg 80 fokos stroh rum, vodka és nem is tudom mi kombinációja után. Akkor majdnem oda lettem. Ekkor álltam le mindennel. 2021 február 7.
Hogy milyen józanul? Szar. De jobb, mint holtan.
Sok sikert mindenhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!