Miért érzem ennyire egyedül magam?
Figyelt kérdés
Nagyon szomorú vagyok állandóan ok nélkül, már semmi sem köt le úgy igazán és egyedül érzem magam még barátok társaságában is. Miért van ez és mit tehetnék hogy ne érezzem ennyire egyedül magam? Megijeszt ez az érzés.2021. dec. 31. 03:34
1/6 anonim válasza:
Mert nem beszélsz velem, azért :)
2/6 anonim válasza:
Nincs humorizáló személy a közeledben. Én is unnám magam, ha két ismerősöm nem tartaná a lelket bennem (férfiak.)
De az is lehet, hogy csak a kamaszkor változó hormoningadozást jelentő kémiai hatásai szórakoznak veled. Én is így voltam anno.
Hány éves vagy? Milyen nemű?
3/6 A kérdező kommentje:
17 éves lány vagyok
2021. dec. 31. 05:01
4/6 anonim válasza:
Valószínűleg kapunyitási pánikot is átélhetsz. (Nekem anno pokoli volt az egész pályakezdős időszak.)
Nyugodtan elmehetsz pályaválasztási tanácsadóhoz, még bőségesen benne vagy az ÉLETKEZDŐK korhatárában. (25 éves korodig minimum.)
Hátha valami le fogja kötni ezt a felesleges egyedüllét érzetet, ami valószínűleg érzéki csalódás is lehet.
5/6 anonim válasza:
Biztos van sok téma, ami érdekel, ezek mentén ismerkedhetsz, kereshetsz csoportokat-fórumokat, beszélgethetsz.
Ez a helyzet változni fog.
6/6 anonim válasza:
Nekem a depresszióm kezdődött így... Tudod valamilyen kiváltó okhoz kötni? Nagyjából mikor jelentkezett először ez az érzés? Valamilyen kiváltó oka biztosan van (akár csak egy gondolat), legfeljebb most nem veszed észre. Jövőtől nem tartasz (továbbtanulás stb.)? Én azt tudom javasolni, hogy ne zárkózz be emiatt. Ugyanúgy menj el programokra, találkozz a barátaiddal, mint eddig. Nekem sokat segített, hogy elkezdtem sportolni és találtam diákmunkát. Ha nem változik, akkor nyugodtan fordulj az iskolapszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!