Mi van akkor, ha voltam pszichológusnál, és a 3. alkalom
után azt mondta, akkor keressem, ha tényleg jobban akarok
lenni?
Szia! En nem tudom ki vagy, ha volt kerdesed korabban, en nem lattam.
Probalj meg egy masik szakembert elso korben.
Te ugy gondolod, h szervi problemad van, vagy elkepzelheto, h a lelek betegiti meg a testet? Esetleg van-e vmi, amin nagyon szorongsz, esetleg tudat alatt?
2021. dec. 27. 11:39
Nekem ebből az jön le, hogy nem voltál együttműködő, hanem kb megmondtad, hogy szerinted neked nincs is szükséged pszichológusra, csak elküldtek. Ő pedig úgy volt vele, ha te nem akarod, hogy segítsen, ne húzzátok egymás idejét, majd akkor menj vissza, ha akarsz is valamit.
2021. dec. 27. 11:41
Egyértelmű, nem voltál együttműködő.
2021. dec. 27. 11:46
4/9 A kérdező kommentje:
Tény, hogy amikor ez elkezdődött, próbáltam mindenfélét. Mivel nem jöttek be, mindent elengedtem, pedig nagyon spirituális voltam előtte. Van Reiki oklevelem is, mégsem használom. Mondtam a pszichológusnak, hogy jobban szeretnék lenni, de nem teszek érte semmit.
Szerintem van bajom, hiszem a semmitől nem fájna és nem érezném szarul magam. Én a szívemre tippelek, gyakran ellenőrzöm a pulzusom, a véroxigénszintemet és a vérnyomásomat. Voltam kardiológusnál, nagylaborban, 24 órás EKG-n, mindenhol kizárták a kardiológiai okot, mégsem tudom befogadni.
Tulajdonképpen miért zárod ki azt a lehetőséget, ami elég nyilvánvaló, hogy pszichés a problémád? Miért olyan nagy baj ez? A gyengeség jeleként értelmeznéd? Mi akadályoz meg abban, hogy elhidd, hogy a vizsgálatok jó eredményt hoztak és valóban nincs fizikai problémád?
2021. dec. 27. 13:37
6/9 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva, nem tudom. Talán azért, mert akkor nem nekem lenne igazam... Meg a mentális probléma ellen dolgozni kell, ha tényleg bajom lenne, adnának rá gyógyszert és kész. A doki is kérdezte, hogy örültem volna-e, ha találnak valamit. Mondtam, hogy igen is, meg nem is, hiszen nem veszem be, hogy minden rendben fizikailag, ugyanakkor borzasztóan félek a problémáktól. Magának a szorongásomnak vagy minek is az az alapja, hogy félek, nehogy szívrohamom legyen, megálljon a szívem, cukros legyek stb.
A mentális dolgok ellen nincs olyan gyógyszer, ami önmagában elég. Akkor is kell a gondolkodáson is javítani, mivel az is megbetegedhet.
2021. dec. 27. 21:31
Nem voltál előtte covidos? Rengetegen szenvedünk poszt-covidosok mellkasi panaszoktól, de általában nem találnak semmit!
2021. dec. 27. 21:59
9/9 A kérdező kommentje:
Nem, év elején voltam beteg, de csak sima megfázás/influenza szerű pár napig. Tudtommal nem voltam még covidos, plusz a májusban kapott 2 Szputnyiktól is csak rázott a hideg este meg felment a hőm másnap, de ennyi. Antitest vizsgálatom eredménye nem sokkal a minimum fölött van (1-től jó, nekem van 2).
Kapcsolódó kérdések: