Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért ébredhettem fel a...

Miért ébredhettem fel a rémálomból?

Figyelt kérdés

Nagyon durva rémálmom volt reggel (7-8 körül), nem is részletezném mert még ahhoz is szörnyű. Nagyon realisztikus volt sajnos.

Amikor komolyra fordultak a bajok álmomba nagyon akkor felébredtem hirtelen.

Pár másodpercig éreztem azt hogy fel akarok ébredni de nem tudok de aztán azonnal felébredtem , már azt hittem hogy baj van de akkor láttam hogy semmi se volt igaz abból amit álmodtam és minden a legnagyobb rendben van.

Valahogy akkor se nyugodtam meg.

A kérdésem az hogy miért ébredhettem fel azonnal?

25/n

2021. dec. 22. 18:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a félelem miatt emelkedett a pulzusod,ezért ébredtél.
2021. dec. 22. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Mit álmodtál titok?
2021. dec. 22. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi volt az álom, nem duddantott a Yaris?
2021. dec. 22. 18:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Azt álmodtam hogy a legkedvesebb autómmal mentem és egy másik autó nagyon nagy sebességgel bele ment és álmomban 10x es hanggal hallottam a csattanást meg az üveg törést és éreztem hogy nagy bajom lett akkor volt az a béna érzés hogy fel akarok ébredni de nem tudok aztan hirtelen megébredtem

Nem tudtam hogy almodom, olyan volt mint a valóság

Pár mp-ig össze voltam zavarodva aztán Láttam hogy minden oké azért a hatása alatt voltam még kinéztem a kocsira, úgy volt ahogy este hagytam akkor kicsit örültem de valahogy nem nyugodtam meg teljesen

Ennyi

2021. dec. 22. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is volt rémálmom amiből felriadtam. Az anyukám nyugtatott meg, magamtól képtelen voltam.

Konkrétan, felriadtam, felülltem, majd visszafeküdtem, elkezdtem sírni és úgy pumpált a szívem hogy azt hittem valami tényleg történt velem.

Tehát, röviden: Hogyha megemelkedik a pulzusod, és egy bizonyos szint fölé kerül (ez mindenkinél más) akkor akaratlanul felébredsz, mert az egész tested bepörög.

Ezért is van az például a tigriseknél is, hogyha full idegben vagy, stresszelsz vagy bármi. Akkor nyomhatnak neked bármilyen altatót, nem fogsz elaludni, csak szedáltnak érzed magad.

Ezért adnak inkább altató helyett nyugtatót az embereknek.

Már csak azért is, mert ha altatót adnak az embereknek akkor borzasztósan sok ember halálozna el. Mert az agyunk elfelejti hogyan kell teljesen lenyugtatni a testet a pulzusszám csökkentésével.

UI:

Ha nyugtatót adnak azzal el tudnak altatni, mert a nyugtatók a központi idegrendszerre hatnak. Ellemben az altatókra.

:)

2021. dec. 22. 22:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyugtatót szedem és semmit nem aludtam ma.
2021. dec. 23. 05:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Milyen nyugtatót és mióta?

Hogyha pl rivotrilt akkor értem miért nem tudsz aludni, kb.

2021. dec. 23. 08:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!