Vehetek be 2 altatót?
Figyelt kérdés
1 van kiírva/este de nekem nem elég, 2 lenne elég hogy eltudjak aludni. Lesz valami bajom ha beveszek kettőt? Mondjuk azt sem bánnám ha lenne, csak akkor legalább meghaljak, mindhogy össze hánnyam magam vagy ilyesmi. Egész éjjel nem aludtam mert próbáltam nélküle aludni de egyáltalán nem megy.. most már muszáj aludnom.2021. dec. 21. 06:32
2/8 A kérdező kommentje:
Nem lesz semmi bajom tőle?
2021. dec. 21. 06:56
3/8 anonim válasza:
Nem, nem az öngyilkosoknak van kifejlesztve. Egy csomaggal is vehetnél be
4/8 anonim válasza:
Alkalmanként bevehetsz kettőt (bár nem írtad a gyógyszer nevét), de ne csinálj rendszert belőle, mert hamar hozzászoksz és már egyáltalán nem fog hatni.
Egyébként nem halsz bele, még egy egész doboznyiba sem.
5/8 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz 2 szemtől, 2 csomagtól se halnál meg.
6/8 anonim válasza:
Igen,én néha 3-rom Zolepet is szoktam bevenni,ha egy nem használ.Vagy 1Zolep,1 Rivotril és néha még 1 25mg-os Kventiax.
7/8 anonim válasza:
Azért az egy dobozt ne ajánlgassuk már...
8/8 Senior Séf válasza:
Inkább tedd rendbe a cirkadián ritmusodat. Azért nem alszol mert a mellékveséd ezerrel nyomatja a kortizol nevű antistressz hormont, ami a melatonin antagonistája. Tehát amíg jelen van utóbbit nem engedi érvényesülni. Ha altatóhoz nyúlsz, az csak tüneti kezelés, és óhatatlanul függőséghez fog vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!