Szerelmes vagyok valakibe aki utál. Mit tehetnék?
1 vagyok.
Voltam én is reménytelenül szerelmes. Évekig. Idővel elmúlik,és rájössz, hogy felesleges volt a sok szenvedés.
Tudom, hogy most nagyon rossz ez az érzés. Mi miatt utál? Megpróbáltad már megbeszélni vele?
Én csak azt tudom egyébként tanácsolni, hogy ha tényleg és végérvényesen utál: adj időt magadnak. Akit egyszer negszeretünk, sosem lesz semleges számunkra, de egy idő után megtanulod kezelni a helyzetet és elfogadni, hogy így van. Neked is van reményed a boldogságra, ne add fel. Ha nem ez az ember, akkor más. Sosem tudhatod, mi fog történni.
És tessék abbahagyni, hogy te úgysem kellenél senkinek. Honnan veszel ilyet? Lehet, hogy már holnap találkozol valakivel. Vagy jövőhéten. Vagy jövőre. Nem lehet megmondani.
Ha az az ember nem értékel téged, majd más fog, biztos vagyok benne.
Egyetértek 4-essel, de hozzá tenném: Próbálkozni lehet. Ha tényleg annyira szereted, egy próbát mindenképpen megér ha elmondod neki, mit is jelent a számodra. És ne dobd el az életedet... Próbálkozni örökké lehet, de ha feladod, tényleg vége mindennek.
Kitartást és boldogságot. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!