Xeplion injekciót felírhatnak borderine személyiségzavarra?
Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 20:21
11/22 A kérdező kommentje:
A qventiax SR- ből 600 mg, mellette olanzapin 20 mg, xanax SR 3 mg. Remèlem. Volt, hogy ràìrt az orvosom a lapomra skizofrén diagnózist, de azt csak a gyógyfelírás miatt kellett.
2021. dec. 19. 21:16
12/22 anonim válasza:
És bírod ezeket a gyógyszereket?
13/22 A kérdező kommentje:
Igen. Valanennyire hatnak, de nem hoztak rendbe teljesen. Az alvásom rendbe jött meg kevésbé vagyok feszült
2021. dec. 19. 21:26
14/22 anonim válasza:
Ez brutális gyógyszer mennyiség, amit elsősorban skizofréniánál alkalmaznak. Legfeljebb nagyon súlyos személyiségzavarra írhatják fel, de én is nehezen tudom elképzelni, hogy "csak" borderline vagy. Jársz pszichoterápiára? Mert a borderline nem kezelhető gyógyszerekkel, azok csak csökkentik a tüneteket.
15/22 A kérdező kommentje:
Igen. Arra is járok.
2021. dec. 19. 21:29
16/22 anonim válasza:
Nálad megjelentkezik a hangulatingadozás? Mert arra hangulatkiegyenlítő járna nem pedig antipszicotikum.
17/22 A kérdező kommentje:
Nem. Àllandóan rossz kedvem van. Nincs kedvem semmihez, még felkelni sem. Amiket règen szerettem csinàlni, azokra most nem tudom magam ràvenni.
2021. dec. 20. 08:33
18/22 A kérdező kommentje:
Most meg kitalálták, hogy Xeplion injekciót fogok kapni. Most már tényleg nem értem. Ez skizofréniára van, nem borderline személyiségzavarra. Mikor rákérdeztem, azt mondtam, hogy ne törődjek vele,mire törzskönyveztèk, jó lesz az nekem...
2022. jan. 2. 15:25
20/22 A kérdező kommentje:
Mármint a gyógyszer? Vagy az, hogy skizofréniára valót szedetnek velem?
2022. jan. 2. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!