Muszáj fizetős pszihológus esetén is együttműködnöm?
AZ állami ennyire megszabja az egészet? Ez fura. Nincs kényszerből gyógykezelés. Neked jogod van azt a problémádat kezeltetni, amelyiket akarod. A fogorvossal sem vagy köteles azt a fogad kezeltetni, amelyikre ő mondja hogy rossz, kezeltethetsz egy másikat is, amelyik mondjuk szintén rossz.
Fizetős pszichológussal szerintem megállapodás szerint lehet, amit szeretnél. Ha nem akarsz direktbe előrelépést, de fizetsz neki, akkor szerintem elvállalják.
De lehet, érdemesebb lenne mégis valami más embert találni, ha csak ki akarod beszélni magad, azért akadnak, akik meghallgatják a másikat.
Nem akartam ennyire mélyen belemenni. Voltam többnél is. De most tudom és érzem hogy amiatt vannak pszihés tüneteim, mert túl sok régi dolog van még bennem és túl sok bajom van (az átlagos napi gondok mellett) az életemeben, akit tényleg a kutyával se tudok megbeszélni se! Nem hogy megoldani. Egy szakember meg ugye nem vágja hanyat magát. Nem akarom hogy segítsen, hisz nem tud. Ezeken a materialista dolgokon egy csodaorvos se tud. Csak ki akarom magamból beszélni egy létező, érző, gondolkodó lénynek, aki meghallgat. Beszélhetek én magamba, elmémben elképzelhetem, de nem ugyanaz!
Mert nem akarok gyomorfekéjt, agyvérzést vagy infarktust kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!