Bácskiskun megyében van valahol Felnőtkori ADHD-val foglalkozó rendelés?
Több mindfulness könyvet már biztos nem szerzek be. három van legalább. De személy szerint én egy egész mindfulness videó anyagot vettem meg daubner béla pszichiáter vezetésével.
Azt azért tartom jobbnak a könyveknél, mert a könyvek nem jól tanitják. a nagyrésze nem tér ki arra, hogy előbb az alapokat kell megtanulni. Ami a rekeszizom légzés. Ha az nincs, sose lesz igazán hatékony a tudatos jelenlét/meditáció.
Am youtubon perczel forintos dórának is van hanganyaga. bár az is csak akkor használható ha már eltudsz egyáltalán lazulni.
személy szerint nekem az a véleményem, hogy az ssri más mint a ritanil.
Igazad van, a ritanil abban a helyzetben lehet jó ha valakinek MOST kell a figyelem, a koncentráció. Nekem tervben votl, hogy februárban újra érettségizek hogy mehessek pszichóra..hát ez marad jövőre mert én se tudok befejezni egy könyvet se.:D Nekem is ugyan ezeket kell leépitenem kb mint neked. kivéve, hogy én nem játszom de cserébe zabálom a tartalmakat. sorozat, film, tiktok, fb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!