Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bácskiskun megyében van...

Bácskiskun megyében van valahol Felnőtkori ADHD-val foglalkozó rendelés?

Figyelt kérdés
Nem tudok figyelni,koncentrálni,zavarosak a kapcsolataim,szétszortság vesz körül,sok tesztet kitöltöttem mindegyik + lett adhd-ra ezért komolyabban ki szeretném magam vizsgáltatni,de ahogy nézegetem szinte csak Budapesten van ilyen rendelés..de épp a figyelem és koncentráciom végett Budapest nekem nehézkes,10 éve nem vezettem ott,és akkor is majdnem bajt csináltam,igaz 1 éve volt kb meg akkor a jogsim,de akkor is...ezért lenne jó vidéken valahol,Kecskemétre szoktam járni Szeged se probléma

2021. dec. 17. 14:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Több mindfulness könyvet már biztos nem szerzek be. három van legalább. De személy szerint én egy egész mindfulness videó anyagot vettem meg daubner béla pszichiáter vezetésével.

Azt azért tartom jobbnak a könyveknél, mert a könyvek nem jól tanitják. a nagyrésze nem tér ki arra, hogy előbb az alapokat kell megtanulni. Ami a rekeszizom légzés. Ha az nincs, sose lesz igazán hatékony a tudatos jelenlét/meditáció.

Am youtubon perczel forintos dórának is van hanganyaga. bár az is csak akkor használható ha már eltudsz egyáltalán lazulni.

személy szerint nekem az a véleményem, hogy az ssri más mint a ritanil.

Igazad van, a ritanil abban a helyzetben lehet jó ha valakinek MOST kell a figyelem, a koncentráció. Nekem tervben votl, hogy februárban újra érettségizek hogy mehessek pszichóra..hát ez marad jövőre mert én se tudok befejezni egy könyvet se.:D Nekem is ugyan ezeket kell leépitenem kb mint neked. kivéve, hogy én nem játszom de cserébe zabálom a tartalmakat. sorozat, film, tiktok, fb stb.

2022. jan. 7. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!