Szenved valaki még ezzel ? Van rá valami gyógymód?
Figyelt kérdés
Szóval alvás gondjaim vannak mikor reggel nem kell menni sehova sem el tudok aludni 2 perc alatt. De ha mennem kell reggel dolgozni és korán kelni nem megy az alvás egész éjszaka forgolodom izzadok mennem kell a wc ideges vagyok hogy nem alszom már mikor tudom hogy reggel munka van akkor este már ideges vagyok mivan ha nem alszom stb régen ezzel semmi bajom nem volt. Sajnos van hogy korán kell kelni és sofőr vagyok és félek hogy balesetet csinálok egyszer.2021. dec. 14. 21:45
1/2 anonim válasza:
Nálam is ez van. Ami segít, hogy hagyok magamnak elég időt elaludni, de ha nagyon ideges vagyok, csak nyugtató használ.
2/2 anonim válasza:
Próbálhatsz melatonint alvásra. De nálad az idegességgel van a gond, amit sajnos tényleg csak nyugtató kezelheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!