Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Fiatal pszichológus ajánlás?

Fiatal pszichológus ajánlás?

Figyelt kérdés

Tudnátok ajánlani fiatal pszichológusokat, akiket ismertek, akár ti is voltatok már náluk terápián?

Azt vettem észre hogy könnyebben tudok beszélgetni fiatalabbakkal mint az idős nénikékkel. Elhiszem hogy ők is nagyon jó szakemberek, de azt vettem észre hogy ők nem igazán tudják átérezni hogy mi is a problémám.

Lehet hogy csak nekem volt rossz tapasztalatom, de amikor felkerestem egy pszichológust (aki idős volt) az étkezési zavarommal, a következőt reagálta: de hisz neked normális súlyod van.

Szóval emiatt gondolom hogy nem értek szót velük, vagy nem látják jól a problémámat.

És azért gondolom hogy egy hozzám korban közelebb álló jobb lenne számomra mert már voltam olyan beszélgetésen is, de sajnos ő nem tart terápiát.

Próbáltam keresni de pont a koruk nem igazán van kiírva

Budapesten belül bárhol

Köszönöm a válaszokat!

2021. dec. 8. 18:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha irsz privatot, tudok ajanlast kuldeni. :)
2021. dec. 8. 19:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Bèrdi márk pl? Biztos van idopontja, oraado tanar es csak 10e
2021. dec. 8. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!