Pánikrohamot kaphattam ennyi év után?
Aki neveltetés alapján hajlamos pánikólni az marihuána nélkül is át fogja ezt élni.
Ha eddigi nem éreztél ilyesmit akkor a leszokás se fog ilyesmivel járni.
Legalábbis 99%nem re jut 1% igen.
Drukkolok hogy leszokj.
Nekem is volt időszak, amikor gyakrabban cigizgettem, és nekem azért általában sokat számított, hogy milyen lelki állapotban gyújtottam rá a békepipára. Ha kicsit stresszesebb voltam, jött néha egy-egy parafless, (azért nem voltak ilyen komoly fizikai tünetek, mint nálad, de enyhébbek igen) nyugodt környezetben, jókedvűen meg semmi. Voltak olyan barátaim, akik sokkal jobban megérezték, pánikolósabbak voltak. Eléggé ember- és helyzetfüggő.
Szóval szerintem ez lelki eredetű dolog mindenképp. Lehet, hogy mert már régóta le akarsz szokni, van benned egy ilyen feszültség, amikor rágyújtasz. Lehet, hogy szégyen, vagy csak bármilyen ellenérzés a cigizés irányába, és ez lök bele abba a negatív lelki állapotba, ami a cigi hatása miatt eszkalálódik.
Szerintem próbáld meg most tényleg egy ideig hanyagolni, és figyelni magad, hogy más helyzetben, szer nélkül is van-e hasonló. Lehet, hogy tényleg valami más stresszhelyzet is rájátszik, ami éppen zajlik az életedben, de lehet, hogy tényleg csak a mokk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!