Volt olyan, hogy a pszichológus meghökkentő, akár bizarr ötlettel állt elő? Olyannal, amire abszolút nem számítottál, és nyilván meg sem csináltad.
Figyelt kérdés
Az enyémnek voltak néha olyan ötletei, hogy azt hinném, ha más mesélné, hogy trollkodik... Pl.: az aggodalmaskodó, paranoiás apámat csak hergeljem, mondjak neki olyan dolgokat, amiktől kiakad totálisan, meg ilyesmik. Voltak még egyéb dolgok is, de talán ez volt a legdurvább.#pszichológus #bizarr tippek
2021. nov. 29. 18:53
11/17 A kérdező kommentje:
Csak azért nem hagytam még ott, mert máskor meg teljesen normális más témákat illetően. Mintha mikor milyen napja lenne. Vannak napok, amikor egyszerűen ilyen oltári nagy f.szságokat kezd el mondani, én meg köpni-nyelni sem tudok.
2021. nov. 29. 20:31
12/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom 9., akkor te is kifogtál egy ilyen "érdekest".
2021. nov. 29. 20:32
13/17 anonim válasza:
De ilyenkor, kérdező, egész nyugodtan fejezd ki az ellenérzésedet, mert csak úgy tud kialakulni termékeny párbeszéd. Lehet, hogy direkt provokál. Nem tűnt olyan elveszett embernek, akinek fát lehet vágni a hátán! Jogod van beleszólni a terápia folyamatába, nem az elszenvedője vagy!
14/17 anonim válasza:
Mi lett azóta, kérdező? Bejött a "terápia"?
15/17 A kérdező kommentje:
Nem, sz.rt sem ért... :D Már nem beszélünk, pedig felajánlotta a pasi, hogy ha helyzet van, akkor "ad hoc" módra beszélhetünk ilyen együléses alkalmakat. Kókler vicc volt az egész ember, egy mondata nincs, aminek hasznát vettem volna. Konkrétan a sarki részeg csöves hasznosabb, megértő fülnek bizonyulna nála.
márc. 22. 23:01
16/17 anonim válasza:
Kár, hogy nem jött be. De valahogy úgy érzem, most sokkal jobban vagy. Így van?
17/17 A kérdező kommentje:
Hát igen sajna, főleg, hogy 15 rugóért adott ilyen debil tanácsokat, de amikor komoly dolgokról akartam neki beszélni, azt lecsapta olyan szövegekkel, hogy "hol van az már". Ha nem is teljesen, de azért jobban vagyok, igen. 🙂
márc. 23. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!