Mi a véleményetek?
Sziasztok 21 éves vagyok és most "gyógyultam" ki na bulimiából eddig egész jól voltam de most pár napja nagyon mélypontra kerültem úgy érzem semminek semmi értelme.Folyton szorongok és rettegek (enyhe anorexia)hogy elfogok hízni.eddig akárhány dokit felhívtam egy se tudott időpontot adni max januárra.Háziorvoshoz nem is merek hasonló kéréssel fordulni mer csak elmondana mindennek és elhajtana hogy oldjam meg magam.
De egyre rosszabbul vagyok egyre kevesebbet eszem rosszabb a hangulatom és a közérzetem.
Szóval van értelme tovább küzdenem küzdenem?
Sajnálom hogy ezt most ide csak így leírtam csak jólesett kicsit kiírnom magamból.
Nem tudom, mennyit segíthet, de egy okosmérleggel tudod nyomonkövetni a tested összetételét, és ha ugyan a tükör "mást mutat" (számodra), az értékek adottak.
Ez persze csak átmeneti megoldás, egy jó orvost mindenképp keress fel, mert nem gyógyultál ki belőle sajnos.
Osztom előző véleményét, küzdeni meg persze, hogy érdemes.
Jobbulást!
Az orvosoknak titoktartás mellett kezelnie kell nem mondhatja el senkinek ettől ne félj de sajnos mindenhol időpont kell a tb is
Sztem így annyi betegek látnak el amennyit akarnak kevesebb beteg kevesebb kiadás
Én Budapesten másfél hónapot várok a tüdőgondozó rá
Nem hiszem hogy ott annyi beteg lenne egy kerületben
Persze gondolják hogy addigra vagy meggyógyult és nem megy
Vagy meghalt ugye akkor sem
Megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!