Semmihez nincs szerencsém 24 éves vagyok a bankszámlámon kb van 6 ezer forint sose volt pénzem,dolgozni nem tudok mert van olyan betegségem amivel délig alszom!Ismertek olyat akivel előfordult ilyen?
Figyelt kérdés
Barátnőm sose volt még szűz is vagyok még egy csók se volt sose és már lassan eljutottam odaáig hogy öngyilkos leszek!Szüleim nem szeretnek csak a másik testvéremet,semmit nem engednek pedig én viselkedek velük a legjobban!Iskolában mindig vertek ütöttek!Semmihez nincs szerencsém főleg az anyagiakhoz!Tudnátok segíteni legyetek szívesek?2021. nov. 20. 23:13
1/6 A kérdező kommentje:
Jó azt elmondom kapcsolatra nem vágyok csak arra hogy tudjak megélni mert betegségem miatt nem tudok dolgozni!
2021. nov. 20. 23:14
2/6 anonim válasza:
Mi a betegséged? Mikor szoktál lefeküdni? Próbáltál már ébresztőórát használni?
3/6 anonim válasza:
Azért az leírhatattad volna mit és mennyit szedsz és milyen betegségre. Vmit tanulnod kéne olyan szakmát amit otthonról is tudsz végezni. Sok beteg ember dolgozik. Vagy rokkantositsd le magad az fix pénz és mellette tudsz dolgozni.pl. áru feltöltő éjszaka.a munkaügyinel érdeklődj milyen képzések indulnak.
4/6 A kérdező kommentje:
Két 400 mg szem gyógyszer!Plusz még hét szem 100 mg szóval rengeteget az agyamra is ráment!
2021. nov. 21. 22:07
5/6 A kérdező kommentje:
Én is gondolkodtam a netes munkáról csak olyan aljas szüleim vannak hogy nem érdeklik a betegségem !Meg egyszer Apukám azt is mondta rám hogy drága lenne a temetés engem eltemetni!Pedig gazdagok vagyunk!A szüleim mással pl idegenekkel gyémánt emberek rendesek!De velem nagyon aljasak!Azt se engednék hogy alkoholt igyak de az mind1 mert nem is szeretem az alkoholt!
2021. nov. 21. 22:18
6/6 anonim válasza:
Gazdagok vagytok, és a szüleid ilyen körülmények közt nem támogatják, hogy tanulj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!