Lehet, hogy figyelemzavaros vagyok?
Nem szeretem diagnosztizálni magam, ezt szeretném az elején leszögezni. De ma szembejött velem egy mém és onnan elkeveredtem az internet mindenféle bugyraiba és felmerült bennem a kérdés hogy mi van ha nem hülye vagyok hanem figyelemzavaros?
21 éves vagyok, nő, és a feledékenységem egész életemben egy probléma volt. Mikor gyerek voltam folyton levettem a ruháimat mert idegesített az érzés a bőrömön. A családom folyton szekált, mert mindig piszkálnom kellett valamit ha beszéltek hozzám pl később iskolás koromban ceruzákat állítottam talpra vagy rajzoltam amikor magyarázott a tanár, csak hogy le tudjam kötni a kezem valamivel és figyelni tudjak, de egyébként nem voltam hiperaktív, nem szaladgáltam körbe meg ilyenek, csak mocorogtam és piszkáltam. Figyelmetlen voltam ami nagyon megnehezítette a tanulást és csak akkor jegyeztem meg valamit ha az érdekelt de akkor otthon is enciklopédiákat olvastam 10 évesen és imádtam beleásni magam.
Amikor a figyelemzavarról olvasok, sok dolog jut eszembe, hogy "mi van ha végig ez volt a baj" és a kérdésem végső soron az volna, hogy szerintetek lehet ez a bajom? Érdemes ezzel szakemberhez menni és mit tud kezdeni ha tényleg ez van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!